Kalmar Ridsportgala

Vi upprepar tidigare års succéer!
Välkomna till 2018 års stora ridsportgala i KalmarSalen!
Det är fjärde året som Kalmar Ridsportgala arrangeras. Våra konferencierer Linda Algotsson och Björn Mortensen står för rätta stämningen. Detta är festen som kan mäta sig med vilken glittrig gala som helst. Vill du gå på en fantastisk tillställning med mycket glamour och underhållning är detta helt rätt!
Röda mattan är framdragen, marschallerna tända och mingelfotograferna på plats. I Pelarsalen bjuds det på bubbel och tilltugg medan vi minglar tillsammans.
Helkvällen fortsätter i Romanhallen med galamiddag, prisutdelningar, intervjuer och underhållning.
Kvällen avslutas på Glasverandan med dans till IRONMANS egna DJ Stefan!
15 priser ska delas ut och glöm inte att nominera din favorit på NOMINERA

Vi upprepar tidigare års succéer!

Välkomna till 2018 års stora ridsportgala i KalmarSalen!

Det är fjärde året som Kalmar Ridsportgala arrangeras. Våra konferencierer Linda Algotsson och Björn Mortensen står för rätta stämningen. 

Detta är festen som kan mäta sig med vilken glittrig gala som helst. Vill du gå på en fantastisk tillställning med mycket glamour och underhållning är detta helt rätt!

Röda mattan är framdragen, marschallerna tända och mingelfotograferna på plats. 

I Pelarsalen bjuds det på bubbel och tilltugg medan vi minglar tillsammans. Helkvällen fortsätter i Romanhallen med galamiddag, prisutdelningar, intervjuer och underhållning. Kvällen avslutas på Glasverandan med dans till IRONMANS egna DJ Stefan!

15 priser ska delas ut och glöm inte att nominera din favorit på  NOMINERA

 

 

KALMAR RIDSPORTGALA